THE CASE - ESCAPE ROOM

Aktiviteten är ett Escape Room i mobilformat. Den passar utmärkt för Kick-off, Team Building och Konferans. Lagtävling för 20 till 150 personer under 90 minuter på plats hos er. Vilket lag blir först med att lösa alla uppgifter i The Case och först få fram sista koden och öppna den sista dörren? Logiskt tänkande och samarbete är vägen till seger.

Escape Room för Grupper

(20-150 personer)


Karaktären på aktiviteten

Grupper (6-7 personer per grupp) tävlar i problemlösning. Under hela aktiviteten jobbar man i grupp genom att använda mentala Struktur och kommunikation med målet att under begränsad tid först lösa en rad av logiska uppgifter under en begränsad tid. Det finns möjlighet till att ta 1 - 3 plats beroende på hur snabbt en grupp löst alla problem och har kommit till ett gemensamt slutmål. Det är en engagerande aktivitet som verkligen svetsar ihop laget och ser till att leverera mycket glädje.

Gruppdynamik och utvekling

Individerna i gruppen kommer på olika sätt och genom olika uppdrag utöva och utveckla problemlösnings- och samarbetsförmågan, allt för att få klara av alla uppgifter genom att hitta lösningar tillsammans. Kommunikation är nyckeln här.

Instruktioner

Innan start ges kort peptalk och instruktioner efter vilket tiden startas och grupperna börjar jobba på uppdragen. Instruktioner ges på svenska och/eller engelska. Uppdrag i spelet är på svenska. Om ni har engelsktalande i sällskapet bör ni blanda in dem i svenska grupper. Det är ni som fördelar hela sällskapet i grupper om 6–7 personer.

Begär offert nu!

Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel, prova uppdatera och skicka formuläret igen.